"Jungle Book", de musical!

Op maandag 17 mei fietsten we naar de schouwburg van Diksmuide om te kijken naar de musical “Jungle Book”. Het fietsen deed een beetje pijn aan je spieren, maar het zwoegen en zweten werd goed beloond. De voorstelling was bijzonder mooi. Soms werd er wat onduidelijk gepraat en zat er al eens een valse noot in, maar het was erg mooi en grappig. De voorstelling duurde 2 uur en half! (Verslag van Febe / 5e)

Op maandag 17 mei vertrokken we om 8.20u. met de fiets naar Diksmuide om er de musical "Jungle book" te bekijken. De musical werd gespeeld door leerlingen van het college in Diksmuide. Eerst kregen we wat uitleg over de musical door de directeur. De musical vertelde het verhaal van Mowgli. Hij groeide op tussen de wolven, maar was eigenlijk een mens. Hij beleeft nog een groot avontuur met Baloo, Shere Kahn, Akela en Tabaqui.

In de musical wordt er veel gezongen en gedanst. Heel de klas genoot van de musical. Het was zeker de moeite waard. Na de musical vertrokken we met de fiets naar Jonkershove. (Verslag van Abigail / 6e)

Reacties